Компанията Energizer е известна със своите батерии, флаш-памети, карти с памет,

...
Компанията Energizer е известна със своите батерии, флаш-памети, карти с памет,
Коментари Харесай

Energizer представи мощния смартфон Power Max 600S

Компанията Energizer е известна със своите акумулатори, флаш-памети, карти с памет, мрежови филтри, телефони и даже смарт телефони. Energizer Power Max 600S е най-новият смарт телефон на компанията и има редица забавни функционалности.

Power Max P600S е с 5,99″ екран 1080 x 2160 пиксела. Той разполага с процесора Helio P25 и се предлага в два разновидността на паметта, според от цвета на апарата. Така да вземем за пример, черният смарт телефон има 3 GB оперативна и 32 GB вградена памет, а синия — надлежно 6 и 64 GB.

В сходство със актуалната наклонност, Energizer Power Max P600S идва с две задни камери. Те са ситуирани в горния ляв ъгъл с настройка 13Mp + Mp. Има и читател на пръстови отпечатъци, ситуиран на задния панел на телефона, а за селфитата дава отговор 8-мегапикселова камера.

Тъй като този смарт телефон принадлежи към серията Power Max, батерията е неговата съществена специфичност. Тя е с потенциал 4500 mah с поддръжка на бързо зареждане посредством USB-C. Такава огромна батерия въздейства на дебелината на телефона, която е 9,8 мм

Power Max P600S също по този начин поддържа работа с две SIM карти и Bluetooth 4.1. На него от кутията е конфигуриран Android Nougat, само че за възобновяване до Oreo към момента липсва информация.

Energizer също не е оповестила и цените, само че се чака, че Power Max P600S ще се появи в продажба към средата на януари.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР